Styret innkaller herved til årsmøte i Sorknes Golfklubb. Årsmøtet avholdes lørdag 18.februar 2023 kl. 15.00 på Rådhuset, Torget 1, 2450 Rena

 

I forlengelsen av årsmøte vil det bli et informasjonsmøte om plan for etablering av vanningsanlegg og klubbens planer for sesongen 2023

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 4. februar 2023 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det ønskes at vedlagte mal brukes. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av sakslisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv. 

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden til Sorknes GK; sorknesgk.no. Disse kan også fås elektronisk ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dersom man har spørsmål eller kommentarer tilknyttet til  årsmøtet oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på møtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sorknes Golfklubb i minst én måned, ha fylt 15 år i 2023, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sorknes Golfklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Thomas Hovde kontaktes på telefon: 97471875 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

Styret i Sorknes Golfklubb

Utskrift E-post

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.