Innkalling til årsmøte i Sorknes Golfklubb 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sorknes Golfklubb. Årsmøtet avholdes lørdag 19.februar 2022 kl. 15.00.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams.

Alle som ønsker å delta må registrere seg i golfbox innen 17.feb 2022 kl. 15.00. Her finner du lenke til påmelding: https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&=undefined#/competition/3214270/info

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta, slik at vi på forhånd kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

De som melder seg på vil få tilsendt lenke til det digitale årsmøtet via Teams i forkant av møtet.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 5.februar 2022 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det ønskes at vedlagte mal brukes. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av sakslisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden til Sorknes GK; sorknesgk.no. Disse kan også fås elektronisk ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom noen har spørsmål eller kommentarer oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på møtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sorkens Golfklubb i minst én måned, ha fylt 15 år i 2021, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sorknes Golfklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Thomas Hovde kontaktes på telefon: 97471875 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Velkommen til årsmøte!

Attachments:
Download this file (innkalling-til-digitalt-arsmote 2022.pdf)Innkalling til årsmøte 2022[ ]574 kB

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.