Vi får nemlig besøk fra Åmot ungdomsskole og vi skal arrangere golfcamp.
 
 
 
Interessen rundt golf har sjelden vært større og vi får stadig henvendelser fra grupper som ønsker å besøke oss. Anders Bråten stiller opp sent og tidlig, men større grupper klarer han ikke håndtere alene.

Onsdag 17. juni, fra kl 09-13 får vi besøk av en gruppe 9. klassinger fra Åmot ungdomsskole. De er ca. 60 stykker. For at vi skal kunne ta imot en så stor gruppe er vi avhengig av hjelp fra minimum 3 personer, men helst 4. Alternativet er dessverre å avlyse.

Mandag 22. og tirsdag 23.juni skal vi arrangere golfcamp for inntil 25 barn. Fotballskolen på Rena samme uke er avlyst, og vi forventer derfor stor interesse. Her trenger vi minst 1 frivillig som kan hjelpe til begge dager, fra kl. 09-15 (eller 2 som kan hjelpe til hver sin dag). Dersom vi ikke har frivillige hjelpere setter vi grensen på 12 deltakere, som er det forsvarlige antallet Anders kan håndtere. 

Ved begge arrangementene vil Anders gi god veiledning, som ansvarlig for aktivitetene. For begge arrangementene kreves det politiattest. Har du ikke det - søker vi om det for deg. 
Send en e-post til Anders Bråten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og meld din interesse innen onsdag 10.juni

Dette er både kjempegøy og viktig for klubben, så meld fra til Anders allerede i dag :-)

 
 

Utskrift E-post

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.