Plussmedlemskap 2019

Som de siste sesongene tilbyr vi også i år et Plussmedlemskap til kr. 3000,- som gir følgende goder: Fri range, fri kaffe/te, 10 % rabatt i proshop og 50% rabatt ved leie av golfbil gjennom sesongen. Samt en greenfee billett til Hauger GK. 

Hvis interesse for å bli plussmedlem for kommende sesong, så send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Dugnad og regelkveld

Årets vårdugnad er planlagt gjennomført den 11. mai fra klokken 11-15. Etter dugnaden vil det bli enkel bespisning på klubbhuset, før vi håper vi kan gjennomføre en liten 9-hulls dugnadsturnering. På kvelden vil det være en gjennomgang av de viktigste endringene i golfreglene for 2019, tidspunkt for dette vil vi komme tilbake til nærmere. 

 

Turneringer 2019

Årets terminliste ligger ute i GolfBox og det er bare å melde seg på det man synes er interessant for dere. Spesielt å nevne er at vi må ha minimum 32 stk (16 par) påmeldt til Triathlon  innen 10. juni for at den vil bli gjennomført, så om du kjenner noen som kan tenke seg å være med på kraftprøven på Sorknes, så gi de beskjed. 

https://www.sorknesgk.no/events/events 

 

Banestatus

Det ligger fortsatt rundt en halvmeter med snø rundt på banen, men det blir borte litt for hver dag. Under snøen så ser det etter forholdene bra ut på greenene, det har ikke vært noe is på de stedene vi har sjekket, noe som er lovende. Så nå krysser vi bare fingrene for at det skal bli varmere vær fremover, så vi kan komme igang med å sette banen i stand til medlemmer og gjester for sesongen. 

 

NSG Lagserien

Seniorkomiteen melder om at det fortsatt mulig å melde sin interesse til Lagserien 2019, det er for alle uansett handicap og er åpent for både damer og herrer. Se mer i forrige utlagte sak. 

 

Medlemskontigenter

Årets kontigenter er sendt ut i 2 deler, det er sendt ut en del purringer og de som ikke betaler innen 1. mai vil sperres i GolfBox.

Utskrift E-post

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.