Seniorkomiteen ønsker å få vite hvem som er interesserte i å være med på lagserien kommende sesong. Påmeldingsfristen nærmer seg :) 

Norsk Seniorgolf Lagserie 2019
 
Ønsker du som er senior (over 50 år) å delta når Sorknes møter naboklubber i årets lagserie?
Vi stilte med lag sist gang i 2017, og møtte da lag fra Mjøsen, Skeikampen og Gjøvik og Toten golfklubb. Hvilke klubber vi vil møte i 2019 vet vi først etter at NSG har satt sammen seriene, men det vil bli klubber så nære oss som mulig.
 
NSG lagserie foregår i perioden fra midten av mai til midten av august. Serievinnerne spiller finale på Kongsvingers Golfklubb fra 31.8. til 1.9.
 
Hver serie består av 4 lag, og alle spiller borte- og hjemmematch mot hvert lag. Totalt 6 matcher. Det anbefales at man setter sammen lag bestående av fra 6 til 12 spillere avhengig av hvor mange matcher hver enkelt ønsker å spille. Er interessen veldig stor kan det være mulig å stille med flere lag.
 
Matchene arrangeres som matchspill med 100% hcp. Det er derfor like store muligheter for å lykkes/bidra i laget om du har lavt eller høyt hcp.
 
Hver match består av fire spillere på hvert lag. Det spilles to ganger 9 hull matchspill. Taper man på hull 1-9 kan man allikevel oppnå uavgjort ved å vinne matchen om de siste ni hullene. Det spilles en fourball-match og to single-matcher i hver runde.
Fullstendig info. om NSG Lagserie finnes på http://seniorgolf.no/kategori/turneringer/lagserie
 
Sorknes Golfklubb dekker deltakeravgiften. Spillerne betaler selv greenfee på bortekampene, men vil i de fleste tilfeller få redusert greenfee gjennom sitt medlemskap i NSG (som er obligatorisk for å delta). Dersom du ikke er medlem i NSG kan dette ordnes her: http://seniorgolf.no/innmelding
 
Transport til/fra bortematchene avtales mellom spillerne.
 
Påmelding av lag må skje innen 10. april, så vi ber om påmelding allerede innen tirsdag 9. april. Send mail til lagserieDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og angi gjerne hvor mange matcher du kan tenke deg å spille eller om det er noe annet du føler behov for å formidle eller spørre om.
 
Bli med da vel. Dette er både sosialt og artig og en fin måte å bli kjent med naboklubbene og deres medlemmer på. Det er også en fin mulighet for oss til å få vist fram vår vakre Sorknes-bane!

Utskrift E-post

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.