Kjære alle medlemmer i Sorknes Golfklubb

Etter avslutningsturneringen var det flere, både de som var til stede, og de som ikke hadde anledning, som snakket om det fantastiske besøket på Statholdergaarden den 27. januar 2018. Det var en hyggelig kveld med nydelig mat og drikke!!

De som ikke hadde anledning, eller ble invitert, kom med meget positive tilbakemeldinger. Ja, vi ønsker å delta!

Dette må vi gjenta og at dette blir en fast rutine!

Vi har fått bekreftet bord for opp til 25 personer lørdag 26. januar 2019 kl. 19.00. NB! «Førstemann til Mølla!»

A-kort pris pr. person Kr. 1795,- som inkluderer 5 retters meny med viner og små innlagte overraskelser

I tillegg spanderer Bent Stiansen husets Aperitiff og kaffe

Svar - og bindende påmelding innen 15. desember, sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bjørn Mølleskog