Sorknes Golfklubb 2023

I Sorknes Golfklubb slipper du å kjøpe aksje/betale medlemsinnskudd!

Vi er opptatt av at Sorknes Golfklubb skal ha et godt tilbud, enten man bor på Rena, Koppang, Elverum, Hamar eller Oslo, har hytte/fritidsbolig i området, eller rett og slett er medlemmer på Sorknes fordi det er en av Norges triveligste golfklubber.

Vi vet at våre medlemmer er stolte av banen sin og gjerne tar med venner og kjente hit. Vi ønsker at våre medlemmer skal ha et godt tilbud uansett om man spiller mye golf, eller kun ønsker å spille noen sosiale runder, på vår enestående bane, i løpet av sesongen. Vi jobber hardt for at Sorknes Golfklubb skal være det fremste alternativet for våre medlemmer. Videre skal man som medlem på Sorknes få muligheten til gode avtaler/rabatter også hos andre klubber og samarbeidspartnere.

Ønsker du å bli medlem? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 95103334 for en hyggelig golfprat.

Medlemskap 2023 Sorknes GK 

Kontigenter vedtatt på årsmøte 18. februar 2023.

Hovedmedlem Pluss *   10 350,-
Hovedmedlem   7 350,-
Midtukemedlem (20 % rabatt GF lør- og søndag)    4 900,-
Greenfeemedlemskap **   2 250,-
Ung Voksen 24-29 år   4 500,-
Ungdom 19-23 år (student og førstegangsmilitær)    2 200,-
Junior 13-19 år   2 100,-
Barn 0-12 år       150,-
Støttemedlemskap (ingen rettigheter)       525,-
Prøvemedlemskap ***   5 000,-
VTG høst 21 + 22 prøve år 1   2 900,-

* Pluss medlemskap innebærer fri range, fri kaffe/te, 10 % rabatt i proshop, 10 % rabatt på greenfeepakker og 50% rabatt ved leie av golfbil gjennom sesongen.

** 20 % rabatt på greenfee alle dager (gjelder ikke på turneringsgreenfee).

*** Gjelder for nye medlemmer som tidligere ikke har vært medlem av Sorknes Golfklubb, samt for de som foregående år har tatt VTG kurs. Medlemskapet gir fulle spillerettigheter. Etter endt prøvemedlemskap flyttes man automatisk til hovedmedlem.

Samarbeidsavtaler, hovedmedlemmer av Sorknes får rabatter på baner i Golf Innlandet rabattene varierer litt fra bane til bane, men er i hovedsak 20% rabatt: Trysil, Kongsvinger og Valdres gjelder det ikke i helgene. Ellers får hovedmedlemmer i klubben gjest av medlem greenfee på Hauger GK.

Dobbeltmedlemskap på Elverum, de som er hovedmedlemmer på Sorknes, får fritt spill på Elverum Golfklubb for kr. 1500,-. Dette ordnes i shoppen på Elverum. Dette er ikke endelig avklart for 2023.

Med vennlig hilsen
Sorknes Golfklubb

 

Attachments:
Download this file (Innmeldingsskjema 2023.pdf)Innmeldingsskjema[ ]91 kB

Utskrift E-post

Våre Sponsorer

Milano
Blodstrupmoen AS
Presis Digitalprint
Rema 1000 Rena
Romerike Markiseservice AS
KaffeAlliansen
Interflux
Oljeexpressen AS
Thermo King Norge
Sparebanken Østlandet
Eidsiva
Taigaen
Meca Logo
Svane Kjøkken
Rena Hus & Hyttebygg

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.