Styret og komiteer

Styret i Sorknes Golfklubb består for sesongen 2020 av følgende personer:

Styreleder:

Thomas Hovde, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder:

Heidrun Fredriksen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlemmer:

Stig Brøndmo, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Anders Bråten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sissel Bærø Nyheim, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Varamedlemmer:

Knut Erik Westad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontrollutvalg:

Christen Fredriksen og Morten Skjennum, vara: Inger Johanna Ystanes

Valgkomite:

Ivar Røgeberg og Johan Stemmen, Vara: Stig-Rune Backsæther

For sesongen 2020 har Sorknes Golfklubb følgende komiteer med deres respektive ledere:

Sponsorkomite:

Thomas Hovde, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Turnerings- og banekomite:

Fredrik B. Norstrøm, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbhuskomite:

Morten Skjennum, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rekrutteringskomite:

Seniorkomite:

TBA

Damekomite:

Merete Paulsberg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Handicapkomite

Eidsiva