Veien til Golf

Datoene for 2020 er nå bestemt.  Vi samarbeider med Elverum Golfklubb om gjennomføring av kursene. I tillegg til de kursene som er satt opp kan det være mulig å få til midtuke kurs om noen er interessert i dette.

Et Veien til Golf kurs består av et obligatorisk golfkurs, med teori og praksis. Ved fullført kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene kan bli arrangert over lørdag og søndag, og ikke start på fredag kveld, nærmere informasjon vil komme om oppmøte osv.

Følgende datoer har blitt satt opp til kurs: 23-24 mai, 13-14 juni og 11-12 juli.

Det tilbys følgende muligheter for kurset:

• Kurs og full spillerett ut 2020                            : kr 2500
  • Juniorer u/19 år                                               : kr 1000

For påmelding, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursdagene vil være fra kl. 09-14 både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Les mer om Veien til Golf på følgende link: https://www.provgolf.no

Det er bevisst en stor helsegevinst for de som spiller golf, se mer med å trykke HER.

Eidsiva
Byggtorget