Veien til Golf

Bli med på nybegynnerkurset VEIEN TIL GOLF.

Kurset gir praktisk innføring i hva spillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Ved fullført kurs er man godkjent for spill på en golfbane, hvis man har medlemskap i en golfklubb. Kursene vil bli arrangert over lørdag og søndag. Nærmere informasjon om oppmøte osv. vil bli sendt til kursdeltakere. Det er mulig å låne køller, så man trenger ikke stille med egne.

Følgende datoer er satt opp til kurs i 2022 (Det jobbes med å få flere kurshelger på plass):

14-15 mai
21-22 mai
27-28 august

Det tilbys følgende muligheter for kurset:

• Kurs og full spillerett ut 2021                             : kr 3000
  • Juniorer u/19 år                                               : kr 1250

Kursdagene vil være fra klokken 09-14, mulig 10-15, både lørdag og søndag, med enkel lunsj begge dager.

Les mer om Veien til golf på følgende link: https://www.provgolf.no

Det er bevist en stor helsegevinst for de som spiller golf, se mer om helsefordelene HER.

For påmelding, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eidsiva
Taigaen
Meca Logo
Svane Kjøkken
Rena Hus & Hyttebygg

RSS Golfforbundet

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.